Samo ovaj razlog zadržava Melaniju da se ne razvede

Foto: Youtube/CBS News
138

Iako američki mediji ne prestaju da pišu o preljubima Donalda Trampa, njegovoj supruzi Melaniji, prema rečima njoj bliskog izvora, ne pada na pamet da se razvede.

Kako piše Hollywood Life, razlog zbog kog Melanija ne želi da napusti supruga jeste njihov sin Baron. Navodno je na muža besna dok su unutar zidova Bele kuće, ipak, po svemu sudeći, smatra da bi razvod teško pao njihovom sinu.

„Svi koji misle da će Melanija tražiti razvod greše. Njen ostanak u braku nije znak slabosti, ona je fokusirana na sina i njegovu dobrobit. Veruje da je stabilno porodično okruženje, koliko je moguće u ovim okolnostima, najbolje za njega“, rekao je izvor.

Posebno zato što je poslednja godina, otkako mu je otac postao američki predsednik, bila jako teška za dečaka koji se odjednom našao okružen paparacima i pod budnim okom javnosti, prenose mediji u regionu.

Melanija s pravom veruje da bi medijska eksponiranost eskalirala da se odluči na razvod, što bi samo štetilo Baronu. Zbog toga i dalje ostaje u braku sa Trampom, piše američki medij.


Komentari
Učitavam...