Čudesni mađioničar preživljava pravi pakao – otrovao se hranom (video)

93

Čudesni britanski mađioničar Dajnamo (35), (Steven Frayne), izjavio je da se njegov život pretvorio u pakao nakon što se prošle godine otrovao hranom. U prilog mu nije išla ni činjenica da boluje od Hronove bolesti i artritisa.

Kako prenose mediji, zbog lekova koje mora da pije nekontrolisano se udebljao. Ali uprkos narušenom zdravlju, Frejn se nada da će se uskoro opet moći baviti onim što najviše voli.

#NoFilter

A post shared by Dynamo Magician (@dynamomagician) on

– Pozdrav svima, napravio sam ovaj video kako bi svi znali šta se događa u mom životu poslednjih osam meseci. Loše se osećam otkako sam prošlog leta završio u bolnici zbog hrane. Kada se tome doda i moja bolest, kombinacija je i više nego poražavajuća. Bole me svi zglobovi u telu, neizdrživo je – rekao je Dajnamo. Dodao je da ne jede gluten, mlečne proizvode, masnoću i povrće.

Iako je vidno loše, zahvalio se svima koji su mu pomogli da opet stane na noge. Najavio je i nove mađioničarske nastupe koji bi trebali uslediti uskoro.

Take aim 2018!

A post shared by Dynamo Magician (@dynamomagician) on

– Zahvaljujući ljudima iz zdravstva sam malo bolje. Napokon sam se izvukao iz bolnice, a ponovo sam i na svojim nogama. Uprkos lošem tipu artritisa od kog bolujem i koji jako utiče na moje telo, radim na novim trikovima i nadam se da ćemo se videti vrlo brzo – rekao je mađioničar.


Komentari
Učitavam...