Odmah će pobeći od vas: Ove taktike zavođenja su apsolutni promašaj

110

Ako radite ove stvari, poželeće da pobegne od vas:

Trudite se previše

Nemojte preterivati sa dvosmislenim izjavama poput one da volite dobar hot-dog ili da zavodnički ispijate piće dok mu u isto vreme namigujete. U nekim slučajevima namigivanje izgleda isforsirano.

Ne pokušavajte ga zadirkivati pričajući poput porno zvezde jer je seksi i zabavno samo ono što je spontano.

Uništavate spontanost

Muškarci cene kada nedeljama tajno pravite plan kako da ih raspametite u krevetu, ali sve pada u vodu ako se striktno držite strastvenog plana i ne dopuštate odstupanja.

Ako vam zagori večera i počnete se ljubiti već na kauču, opustite se. Možda to neće biti noć kakvu ste očekivali, ali čim dobije “glavno jelo”, biće zadovoljan, a noć savršena.

Želite odmah da eksperimentišete u seksu

Obuzeće ga panika ako mu odednom ponudite kondom sa nekim ukusom ili neku seksi igračkicu. Pa uz to izvadite lisice sa krznom i neki omiljeni dodatak.

Moguće da vaša zbirka sadrži neke zgodne aparatiće koje on nikada nije imao prilike da vidi i misli će mu skrenuti u drugom smeru. Počeće da se pita da li je vam on uopšte potreban uz svu tu “mehanizaciju”.

Ponizili ste ga u javnosti

Ako ste vrcavi u blizini vama stranih ljudi, to je nekim momcima jednako kao da pred drugima jedno drugo zovete slatkim nadimcima, samo vama znanim ili kao da ste celom svijetu otkrili da je redovno pratio šou Opre Vinfri.

Pazite kako se ponašate i šta pričate u javnosti.


Komentari
Učitavam...