Roditelji iz pakla: Prijavili nestanak ćerke, a šest meseci je držali u ormanu (video)

229

Policija je u nedelju provalila u stan i uhapsila majku 13-godišnje devojčice i njezinog muža zbog sumnji za seksualno iskorišćavanje, protivpravno oduzimanje slobode i otmicu maloletnice.

Trinaestogodišnja Franciska je navodno nestala pre šest meseci. Živela je u stambenoj zajednici u nemačkom Kotbusu. Njena majka Monika (52) i njezin očuh Norman B. (46) su u decembru prošle godine razgovarali sa novinarima i izrazili zabrinutost zbog nestanka ćerke. Rekli su da im Franciska jako nedostaje i da se nadaju da će je policija brzo pronaći. Policija je sada otkrila da su upravo Monika i Norman zatvorili devojčicu, mesecima je skrivajući u ormaru u praznom stanu pored svog.

Devojčici su promenili izgled kako je niko ne bi prepoznao i skratili su joj kosu i ofarvali u crveno. Policija je u nedelju uhapsila Moniku i Normana. Majka je dala policiji izjavu, ali se ne zna da li je priznala svoj zločin, dok Norman i dalje sve poriče, prenosi Večernji.

Policija je u nedelju zaplijenila i kompjuter, video podatke i opremu za snimanje. Norman je policiji poznat od ranije. Bio je pet godina u zatvoru zbog nanošenja telesnih povreda. Franciska i njena sestra, koja danas ima deset godina, su oduzete roditeljima pre devet godina jer je njihovo biološki otac bio alkoholičar, piše Bild.


Komentari
Učitavam...