„Moja devojčica je mrtva zbog moje gluposti. A ja moram živeti s tim“

237

Za smrt dvogodišnje devojčice Kiare Mur iz britanskog Kardigana, koja je u utorak pronađena u potopljenom automobilu u hladnoj reci Teifi, kriva je njena majka Kim Roulands (25), javlja The Sun.

Iako je majka devojčice najpre tvrdila da joj je auto, u kojem je dvogodišnjakinja bila sama, neko ukrao, istraga je pokazala kako ipak nije bio ukraden, već ga je majka parkirala na nizbrdici i da je skliznuo u reku.

Kim je ostavila svoju ćerkicu i otišla do kancelarije koju vodi sa svojim partnerom Džetom Murom. Nekoliko trenutaka kasnije se vratila, ali njenog novog srebrnog Minija više nije bilo. Nesvesna da je auto skliznuo u vodu, policiji je prijavila krađu, a potom objavila apel na Fejsbuku: – Možete li molim vas tražiti moj automobil, ukraden je dok je moja dvogodišnja kći bila u njemu. Molim vas, podelite ovu objavu.-

Nakon dvosatne potrage devojčica i automobil izvučeni su iz reke. Kiara, koja je sledeće nedelje trebalo da napuni tri godine, prevezena je u bolnicu gde je preminula.

– Moja prekrasna devojčica juče je preminula zbog moje gluposti. Čitav život moraću da živim sa krivicom. Mama te voli, moja devojčice i tako mi je žao! – napisala je majka na Fejbuku nedugo nakon tragičnih vesti.

Otac devojčice se takođe oglasio na ovoj društvenoj mreži i opisao kako je sa partnerkom otišao do kancelarije samo da bi uzeti neki novac sa stola i da su se ubrzo vratili i videli da auta nema.

– Pogledali smo prema reci, ali nije bilo nikakvih znakova. Zato smo pomislili da su i ona i automobil ukradeni. Potom je policija pronašla auto i nju su izvukli. Oživljavali su je satima, ali nažalost bezuspešno. Svi su dali sve od sebe da je spase. Hvala svima na podršci, puno nam znači. Bila je izuzetno srećna devojčica i nas je usrećila – napisao je otac.

Roditelji još nisu uhapšeni. Istraga će utvrditi je li ručna kočnica povučena pre nego što je automobil skliznuo niz nizbrdicu inače namenjenu za spuštanje kajaka u reku.


Komentari
Učitavam...