Mali snob ismevao decu u školi zbog odeće: Majka ga je zbog toga surovo kaznila (foto)

201

Svaki roditelj zna da njegovo dete ponekad može biti stvarno nemoguće. Najčešće im ipak samo ‘očitamo bukvicu’, vrlo brzo oprostimo i ljubav prema njima prevlada.

Međutim, jedna majka je imala drugačiji pristup kod vaspitanja sina tinejdžera koji je postao nepodnošljiv. Sijera Britani Forni objavila je na svom Fejsbuku fotografiju sina i opisala kako ga je kaznila za nezahvalnost koju je svojim ponašanjem pokazao.

Naime, njen 13-godišnji sin bio je drzak i nezahvalan i nije želio da nosi odeću iz trgovinskog lanca Volmarta, a rugao se i drugoj deci koja nose takvu odeću. Da bi naučio lekciju, morao je sa svojih 20 dolara da kupi garderobu u prodavnici sa polovnom robom i tako obučen nedelju dana ide u školu.

– Nije srećan zbog toga i pustio je nekoliko suza, ali verujem da će se za 15 godina setiti ovog i smejati se danu kada ga je mama naterala da kupuje u prodavnici sa polovnom robom – napisala je ova majka.

Sijera je dodala da želi da svoju decu nauči da novac nije sve i da ako ismevaaš druge ljude zbog toga gde kupuju, da ćeš onda i ti morati da kupuješ tamo.

Ono što je ovu majku posebno izenenadilo je to da su počeli da joj se javljaju ljudi koji su imali isti problem sa decom i pozdravljali njenu metodu vaspitanja, pa se njena objava na Fejsbuku brzo proširila.


Komentari
Učitavam...