Nova teorija zavere: Apokalipsa za nekoliko dana!

Foto: geralt/pixabay.com
159

Dani na Zemlji su odbrojani. Tako tvrde teoretičari najnovije bizarne teorije zavere koji upozoravaju da nam se sprema smak sveta i to vrlo brzo – 23. aprila, prenose mediji u regionu.

Tog kobnog dana Sunce, Mesec i Jupiter poravnaće se u sazvežđu Device kako bi započeli biblijski sudnji dan. Iste noći na nebu će se pojaviti misteriozna planeta Nibiru, nakon čega će uslediti početak Trećeg svetskog rata, uzdizanje Antihrista i sedam godina muka, tvrde teoretičari.

Iako su naučnici već mnogo puta izavili da planeta Nibiru ne postoji jer bi je dosad već otkrili, za teoretičare zavera on i dalje redovno ide u paketu s Isusom, a svoje tvrdnje potvrđuju Biblijom.

Tvrdnje se temelje na poglavlju 12:1-2 iz Knjige otkrovenja, gde se navodi “Veliki se znak pojavio na nebesima: žena obučena u Sunce, s Mesecom pod nogama i krunom od dvanaest zvezda na glavi. Bila je trudna i plakala je u boli i agoniji rađanja“. Teoretičari smatraju da žena označava sazvežđ Device u kome će se Sunce i Mesec poravnati, prenosi Daily Mail.

David Meade, koji je već nekoliko puta najavljivao apokalipsu, podržava i ovu teoriju.

– Do ranog aprila 2018. svi će pravi hrišćani nestati sa sveta i otići u nebo – napisao je Meade u članku ove godine.

– Brzo nakon toga sledi dolazak Antikrista, pojavljivanje Planete X i Treći svetski rat. Doći će i sedam godina muka. O tome nema nikakve sumnje.

Meade je ranije predvideo da će Planeta X, poznata još i kao Nibiru, projuriti pored Zemlje ovog oktobra, i prouzrokovati snažne vulksnske erupcije.

Treba napomenuti, da je Maede već nekoliko puta pogrešio. Tako je, naprimjer, predvideo smak sveta za septembar 2017, a zatim je kraj prebacio u okrobar iste godine.

Stručnjaci uporno odbacuju njegove tvrdnje.

– Nibiru i druge priče o dalekim misterioznim planetama su prevara koja se širi internetom. Nema naučnog uporišta za takve teorije. Da su Nibiru ili Planeta X stvarni i da uistinu idu prema Zemlji, astronomi bi već godinama pratili njihovo kretanje. S obzirom da ne postoje, nije ni moguće da dođe do sudara sa Zemljom – poručuju NASA-ini naučnici.


Komentari
Učitavam...