Najbolesnije Trampove izjave o kćeri Ivanki (video)

102

Odnos američkog predsednika i njegove kćerke Ivanke Tramp mnogima je jako čudan, a predsednik SAD ne prestaje sa neumesnim komentarima na račun lepote svoje kćeri.

Bivša Plejbojeva zečica Karen MekDogal, koja tvrdi da je bila u ljubavnoj vezi s Donaldom Trampom 2006. godine, je u intervjuu za CNN ispričala neke najluđe razgovore koje je tada vodila sa budućim američkim predsednikom.

MekDugalova tvrdi da je često upoređivao upravo sa najstarijom ćerkom Ivankom.

– Govorio mi je da sam lepa kao ona. ‘Ti si pametna devojka’, govorio mi je, iako se nas dve baš nismo mogle porediti – rekla je nekadašnja manekenka.

Većina očeva hvali se svojim kćerima – da su pametne i lepe, ali Trampova pažnja i ponos na Ivanku su nešto što je daleko od normalnog.

MekDugalova nije jedina kojoj se čini da Trampovi komentari na račun najstarije ćerke nisu na mestu i da predsednik ima dugu istoriju čudnih reakcija i primedbi kad je u pitanju Ivanka. To je isto rekla i porno glumica Stormi Danijels 2011. godine, u razgovoru za časopis InTouch. I ona tvrdi da je imala aferu sa Trampom 2006. godine i da je i njoj udeljivao neumesne komplimente poredivši je sa ćerkom.

– Ti si osoba na koju treba obratiti pažnju. Lepa si i pametna baš kao i moja ćerka.

U vestima iz oktobra 2016. godine, Associated Press je objavio da je osam bivših kandidatkinja iz šou ‘Pripravnik’ reklo kako je Tramp neprestano zbijao dvosmislene šale i aludirao kandidatkinjama da bi hteo da sa njima ima seks, upoređujući ih često sa Ivankom.

U maju 2016. bivša pobednica Miss Universe rekla je u The New York Timesu da je Tramp pitao je li njegova ćerka Ivanka bila ‘seksi’ kad je imala 16 godina?

No, nisu samo drugi svojim izjavama otkrivali da Tramp često priča o seksepilu svoje ćerke. To je radio i on sam tokom radijskih i televizijskih emisija i intervjua.

U februaru 2007. u radijskoj emisiji Hauarda Sterna, Tramp je govorio o tome kako ga je očarala Ana Nikol Smit.

– Upoznao sam je odmah čim je stigla u Njujork. Bila je visoka 180 cm, i imala je najbolje telo. Imala je najbolje lice. Imala je najbolju kosu koju sam ikada video – rekao je tada Tramp. Ovaj opis mnoge je podsetio na njegove reči kojima je tri godine ranije opisao svoju, tada 22-godišnju ćerku Ivanku. – Znaš li ko je jedna od najlepših devojaka na svitu, a ja sam pomogao da se stvori? – pitao Tramp voditelja Sterna. – To je moja kći, Ivanka. Ona je visoka 180 cm, ima najlepše telo. Zaradila je mnogo novaca kao model, zaista ogroman iznos.

Tokom 2016. godine,na nacionalnoj konvenciji republikanaca, mnogima je bio čudan način kako je otac zhvalio Ivanki što ga je najavila kao zadnjeg govornika. Ovo je video:

U intervjuu emitovanom 6. marta 2006. godine, kad su otac i ćerka zajedno nastupili u emisji „The View“, Trampa su pitali šta bi uradio da vidi Ivanku u časopisu Plejboj.

– To bi me razočaralo. Zapravo – zavisi šta bih video. Mislim da Ivanka to ne bi učinila, iako ima lepu figuru. Rekao sam već – da Ivanka nije moja ćerka, verovatno bih je zaveo – rekao je on tada.

Drugi put je Sternu samoinicijativno doveo u studio Ivanku, a kad ga je voditelj pitao koju bi slavnu osobu zaveo da je slobodna, Trump je rekao:

– Nema ih previše, ali već sam rekao ko je za mene najlepša žena na svetu. Mnogi kažu to je Šarliz Teron, ali iskreno, meni je moja Ivanka mnogo lepša od nje – rekao je Tramp. I nešto kasnije, kad ga je Stern pitao da mu nabroji poznate osobe koje bi ocenio po atraktivnosti sa desetkom, Tramp je rekao: – Hmmm, pa Ivanka. I Paris Hilton.

Tačno godinu dana ranije, u oktobru 2006. godine, Tramp je, posle Sternovog pitanja da li je Ivanka išla na estetski zahtev, komentarisao ćerkine grudi.

– Ne, nije. Znao bih da je. Zašto? Zar izgleda malo ‘prejaka? Pa uvek je izgledala pohotno – rekao je Tramp, a prenosi salon.com.


Komentari
Učitavam...