Slavna pevačica već 10 godina ne upravlja svojim novcem

78

Život Britni Spirs spolja izgleda savršeno i mnogi bi pomislili da ona živi samostalno, bez ikakvih problema. Već četiri godine ima rasprodate nastupe u Las Vegasu i s vremena na vreme obraduje svoje obožavaoce novim pesmama, dok na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije iz privatnog života.

Međutim, 36-godišnja pevačica je još uvek pod starateljstvom oca Džejmija Spirsa i advokata Endrua M. Voleta zbog vrlo javnog nervnog sloma koji je doživela 2008. godine. Strani mediji su preneli da se ovakvo starteljstvo najčešće dodeljuje starijim i mentalno obolelim osobama i da postoje mnogi njegovi aspekti. Što se Spirsove tiče, njoj je i dalje zabranjeno donošenje ikakvih ličnih ili finansijskih odluka bez prethodne konsultacije sa starateljima.

??? @britneyspearsfragrances ?: @randeestnicholas

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Časopis Us Weekly preneo je juče informaciju da Britnin otac želi da što pre okonča starateljstvo nad ćerkom.

– Džejmi se redovno konsultuje sa Britninim medicinskim timom kako bi se okončalo njegovo desetogodišnje stareteljstvo nad ćerkom – rekao je izvor blizak pevačici i dodao: – Ostao je samo dogovor oko vremena jer će ona uskoro krenuti na turneju, tako da će se najverovatnije pravni postupak starateljstva okončati po završetku koncerata.


Komentari
Učitavam...