Megan Markl otkrila kako se nosi s negativnim vestima o sebi

661

Mediji ne prestaju da pišu o Megan Markl otkako se u javnosti saznalo da je u vezi s princem Harijem, a njena popularnost vremenom postaje sve veća.

Poslednjih nedelja posebno se govori o njenoj navodnoj svađi sa Kejt Midlton zbog čega su morali da intervenišu i iz Bakingemske palate, poslavši The Sunu službeno saopštenje kojim su porekli te glasine.

A ako se pitate kako se trudna Megan nosi sa svim tim negativnim i lažnim vestima o sebi, odgovor na to ne bi trebalo da vas iznenadi. Naime, kako prenosi Veniti fer, vojvotkinja vesti o sebi uopšte ne čita.

„Megan veruje u karmu i ne voli da čita negativne vesti i komentare o sebi… Smatra da je trenutno na meti britanskih medija, a iako prati aktuelnosti iz sveta, trudi se da izbegava sve medijske napise o sebi“, ispričao je izvor blizak kraljevskoj porodici za časopis.

Zbog tog negativnog publiciteta koji dobija u medijima, nekoliko pozitivnih činjenica o Megan, koje su uz to i zanimljivije od njenih navodnih svađa s Kejt, ostaju u senci.

Za početak, vojvotkinja od Saseksa je očigledno jako posvećena humanitarnom radu. Do sada je već izdala humanitarni kuvar u saradnji s londonskom narodnom kuhinjom u koju i redovno odlazi poslednjih meseci.

Megan ima i sjajnu radnu etiku i planira da radi sve do porođaja ili dok joj god trudnoća to bude dopuštala.

A poslednje, ali ne i manje važno, jeste njen besprekoran stil kojim je zaludela žene širom sveta koje masovno kupuju sve što ona obuče, što je dovelo do povećanja broja zaposlenih u mnogim brendovima koje je Megan dosad nosila, prenose britanski mediji.


Komentari
Učitavam...