Džeki Čen potrošio milione na misterioznu prostitutku „9“

211

Glumac Jackie Chan (64) okrivio je nesigurnost i nezrelost za loše ponašanje u mlađim danima, kada se događalo da je pio i vozio pa čak i slupao dva luksuzna automobila u jednom danu. Film ‘Gas do daske’ ga je učinio slavnim, a tada je počeo da troši novac na kockanje i prostitutke, odnosno, samo na jednu ženu koju je znao samo kao ‘broj devet’, piše Contact Music.

– Svi smo znali da, ako nešto pođe po zlu, ne bismo doživeli izlazak sunca sledećeg dana. Imali smo kratkotrajni mentalitet što znači da smo neodgovorno trošili naš novac – napisao je Jackie Chan u svojoj autobiografiji.

Kako Jackie kaže, konstantno je nosio uz sebe velike količine novca.

– Volim biti okružen ljudima i svaki obrok mi je bio s velikim društvom – ispričao je Chan i nastavio:

– Voleo sam da poklanjam i ekstravagantne poklone: satove, aute, kožne jakne izrađene po narudžbini, skupa vina.

Jackie je priznao da je u privatnom životu tretirao žene jako loše, a jednom je prilikom sina Jayceeja (36), dok je još uvek bio beba, u napadu besa bacio preko cele sobe, prenose mediji.

Glumac je prevario suprugu Joan Lin (65), a kada je zatrudnela, bio je paranoičan da je ona s njim samo zbog novca. Smišljao je načine kako da sakrije bogatstvo od nje.

– Loše sam se ponašao zbog svojih nesigurnosti. Kada sam bio dečak, bogata deca su me gledala s visoka – iskren je Jackie.


Komentari
Učitavam...