Danas je seks bomba, a pre operacija bila je prelepa smeđokosa tinejdžerka (foto,video)

172

Pamelu Anderson upoznali smo kao platinastu plavušu bujnog poprsja obučenu u oskudni crveni kupaći. U seriji „Čuvari plaže“ bila je predmet požude muškaraca širom sveta i među prvima koje su popularizovale plastični izgled.

Glumica i danas, u 50. godini izgleda odlično. Iz braka sa bubnjarom Tomi Lijem ima dvojicu sinovam Brendona i Dilana, a svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Godinama se nagađalo o estetskim korekcijama koje je imala, ali je ona o svemu mudro ćutala, mada fotografije sa početka njene karijere govore u prilog tome da je uradila nekoliko operacija.

#tooltime #tooltimegirl #pamelaanderson

A post shared by Always Tool Time (@alwaystooltime) on

– Nemam ništa protiv plastičnih operacija. Ono što sam promenila ostaće sa mnom zauvek, ali ne želim ništa više – preneo je njenu izjavu „Life And Style Mag“.

U jednom intervjuu za „W magazine“, Pamela je ispričala da joj proces starenja ne smeta, prenosi Index.

– Imam divne starije uzore u svom životu, uključujući moju predivnu majku. Starenje nije kraj. Znam da je ispred mene još toliko toga čemu mogu da se radujem – rekla je bivša „Playboy“ zečica tom prilikom.

#pamelaanderson ?

A post shared by Golden Roses (@goldenroses_shop) on

Čini se, ipak, da se glumica nije čvrsto držala svojih odluka. Kad uporedite koliko se promenila do današnjih dana, teško je povezati današnju Pamelu sa smeđokosom Lolitom s početka karijere.


Komentari
Učitavam...