Ko je Haradinajeva miljenica – batinašica koja je nasrnula na Đurića? (foto, video)

60

Marko Đurić je jedva izvukao živu glavu sa Kosmeta. Snimci brutalnog upada pripadnika ROSU u Mitrovački dvor, batinanje i upiranje „kalašnjikova“ u nenaoružane Srbe, kao i torture kroz koju je prošao direktor Kancelarije za KiM, obišli su region, dok ih je Zapad uglavnom ignorisao.

Među onima koji su držali prst na obaraču i nišanili u nedužne ljude, kako prenose prištinski mediji, bila je Marigona Beadini, bliska prijateljica Ramuša Haradinaja i, kako se navodi, nekadašnja bokserska šampionka.

– Marigona je predstavljala Kosovo na međunarodnim takmičenjima u boksu i karateu, nakon čega je odlučila da se pridruži ROSU – navodi se u teksu „bota.sot“.

Slike na društvenim mrežama s početka karijere na kojima beadinova zagrljena sa Haradinajem pokazuju da je nekadašnji komandant OVK i ratni zločinac od samog starta podržavao svoju miljenicu, kojoj je očigledno spreman da poveri i najdelikatnije zadatke, kao što su batinanje Srba, ali ukoliko je potrebno, i daleko krvavije stvari, prenose srpski mediji.

Kako navode prištinski mediji, Marigona Beadini je jedina članica zloglasne jedinice ROSU.

Naime, kada su beogradski mediji objavili njen identitet, ona je ugasila sve profile na društvenim mrežama.

Poslednja njena objava je od pre tri dana, kada je objavila fotografiju ratnika iz antičkog doba uz natpis Ilirija, koji se u antičko doba koristio za zapadni deo Balkana.

Međutim, ispod tog natpisa stoji rečenica „Ovde sam od početka vremena, biću i kada se završi!“.


Komentari
Učitavam...