Pokret socijalista: Jeremić obrukao Srbiju

36

BEOGRAD, 28. novembra (Tanug) – Pokret socijalista ocenio je danas da je višesatno ispitivanje i svedočenje pred američkim sudom Vuka Jeremića još jedna potvrda njegove umešanosti u veliku svetsku korupcionašku aferu.

„Jeremić je svojim lopovlukom ozbiljno naštetio ugledu Srbije, ali su građani Srbije imali priliku da konačno i vide i čuju odakle potiče novac za najskuplju predsedničku kampanju u istoriji Srbije i zašto je baš Jeremić dobio ogromnu količinu novca od katarske ambasade u Berlinu“, navedeno je u saopšternju.

Umesto da ojača međunarodni ugled i poziciju Srbije u svetu, navodi PS, Jeremić je, ipak, svoju poziciju predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija ili kako to on voli da kaže „predsednika sveta“, koristio kako bi „spajao kriminalce, nameštao im poslove i sve te usluge debelo naplaćivao“.

U saopštenju se napominje da je sada svakom građaninu Srbije i više nego jasno da se Jeremić po svetu borio za Kosovo i Metohiju tako što je povezao dva svetska prevaranta Patrika Hoa i Tidijana Gadijoa i sebi obezbedio milionske zarade.

„Jeremićev doprinos Srbiji je taj što se preko Srbije i na račun Srbije dokopao funkcije i lično obogatio, a Srbiju obrukao“, zaključio je Pokret socijalista.

(Tanjug)


Komentari
Učitavam...