Nova stranka: Naša politička, gradjanska i moralna dužnost je da budemo uz proteste gradjana

Nova stranka: Naša politička, gradjanska i moralna dužnost je da budemo uz proteste gradjana
13.026

Nova stranka saopštila je danas da je njena politička, gradjanska i moralna dužnost da jednakom snagom i verom ostane uz proteste gradjana protiv nasilja.

„Zato i ove, kao i proteklih pet subota zaredom, Nova stranka ponavlja jasne zahteve da se smene ministar policije, ministarka pravde i republička javna tužiteljka, da izborni uslovi konačno budu fer i pošteni, a opozicija dobije prostor na javnom servisu koji plaćaju svi gradjani Srbije“, navodi se u saopštenju.

Ta stranka je navela da je spremna da „preuzme odgovornost koju nosi ozbiljno bavljenje politikom i ne stideći se tog zvanja koje su drugi okaljali“.

„Stoga još jednom pozivamo članove i simpatizere Nove stranke da nam se u 18 sati pridruže u protestnoj šetnji i da zajedno dokažemo da Srbija mora i može bolje. Do konačne pobede“, poručuje se u saopštenju.

Protest protiv vlasti pod nazivom „Jedan od pet miliona“ biće danas u 18 sati održan po šesti put u Beogradu na platou ispred Filozofskog fakulteta.

U isto vreme u Kragujevcu biće organizovan protest „Budi jedan od pet miliona – Kragujevac“ po drugi put na platou ispred nekadašnje robne kuće.

(Beta)


Komentari
Učitavam...