Mirković: Još jednom dokazano kakav je Jeremić prevarant

56

Mirković: Još jednom dokazano kakav je Jeremić prevarant

„Lažov i svedok Jeremić konačno je udario u zid istine, koji je njegove dosadašnje laži razbio u sitne delove. Saslušavan je više od tri sata i to na poziv tužilaštva, kao neko ko je bio blizak saradnik osumnjičenog Patrika Hoa“, kaže on.

Prema njegovim rečima, Jeremićevi loši pokušaji da sve predstavi banalnim i da on nema baš nikakve veze sa korupcijom svetskih razmera završili su se priznanjem da se sa optuženim Hoom sastao u hotelskoj sobi, potvrđivanjem da je tog istog Hoa upoznao sa Šeikom Tidijanom Gadiom, koji je prvobitno optužen, ali je nakon nagodbe sa tužilaštvom dobio status svedoka saradnika, kao i iznošenjem prepiski u kojima Jeremić sa Hoom dogovara buduće poslove.

„Sve što se moglo čuti tokom tri sata saslušavanja Vuka Jeremića još jednom je dokazalo o kakvom se prevarantu i lažovu radi, kao i da 7 miliona evra, koje je dobio od više puta pomenutog međunarodnog kriminalca Patrika Hoa, nije dobio zato što je lep i pametan, već zato što je učestvovao u mutnim radnjama“, zaključuje Mirković, navodi se u saopštenju SNS.

(Tanjug)


Komentari
Učitavam...