Užasan zločin u Nemačkoj: Maloletnicu iz Srbije ubio azilant?

107

Nestala 17-godišnjakinja iz nemačkog grada Unkela, za kojom je tragala policija, pronađena je mrtva u izbegličkoj kući u kojoj se nalaze tražitelji azila i beskućnici, u Sankt Augustinu. Prema nezvaničnim informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, radi se od Elmi C. poreklom iz Srbije.

Tokom potrage su korišćeni psi, ronioci i helikopteri.

Roditelji devojke prijavili su njen nestanak u petak. Lokalni mediji su preneli da je ona porodici rekla da će se sresti sa prijateljicom u Bonu. Međutim, prema policijskim saznanjima ona je, umesto toga, otišla da vidi osumnjičenog u skloništu.

Uhapšeni 19-godišnjak je kenijskog porekla, a pored pasoša Nemačke poseduje i dokumenta svoje zemlje, saopštila je policija. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu C. ubio posle rasprave.

– Optuženi priznaje da je izvršio nasilje nad njom. Zbog toga pretpostavljamo da se radi o ubistvu sa predumišljajem – izjavio je javni tužilac iz Bona, Robin Fasbender.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je od 14-e godine imao sukoba sa zakonom i poznat je policiji. Navodno, on i žrtva su se upoznali nešto više od nedelju dana ranije u baru u Bonu.


Komentari
Učitavam...