Tri hapšenja u Sremskoj MItrovici

88

SREMSKA MITROVICA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici izvršili su više hapšenja zbog osnove sumnje za krivično delo nasilja u porodici, ugrožavanja bezbednosti i polnog uznemiravanja.

Policija je uhapsila M. J. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se, kako se navodi u saopštenju, sumnjiči da je svojoj supruzi i maloletnoj kćerki zadao više udaraca nogarom od stola i rukama, pri čemu su obe zadobile povrede, a pretio im je i bombom koju je držao u ruci.

Pretresom kuće i drugih prostorija u vlasništvu osumnjičenog, policija je pronašla ručnu bombu M-75.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Policija je uhapsila i S. N. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Osumnjičeni je u alkoholisanom stanju u jednom ugostiteljskom objektu u Rumi pretio vlasniku da će mu zapaliti lokal i kuću, kao i da će ubiti njega i njegovu suprugu.

On je osumnjičen i da je uputio pretnje radniku objekta.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv 18.godišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

Sumnja se da je on 15.godišnjoj devojčici iz Sremske Mitrovice telefonom slao provokativne poruke.

(Tanjug)


Komentari
Učitavam...