Lalatović: Dinamo je poslednji, ali nisu nimalo naivni

192

NIŠ – Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je danas da protiv Dinama iz Vranja očekuje tešku utakmicu, uprkos činjenici da je rival poslednji na tabeli Superlige.

„Očekuje nas težak duel, u teškim uslovima, u noćnom terminu, po izuzetno hladnom veremenu, tako da nam neće biti lako da ostvarimo cilj. Igramo u Surdulici, gde je teren specifičan i manjih je dimenzija, što će nam dodatno otežati posao. Ono što je dobro jeste da smo tamo već pobedili Radnik i znamo kako da se pripremimo za te uslove. Najviše še plašim ovakvih utakmica, koje su po svima već dobijene. Dinamo jeste na poslednjoj poziciji, ali to nije naivan tim“, rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

On je ponovio da mu ističe ugovor na kraju polusezone, priznao da ima neke zanimljive ponude, ali da bi najviše voleo da ostane u Nišu.

„Imam veliku želju da sa Radničkim „napadnem“ trofej u Kupu Srbije. Naravno, o svemu ću doneti odluku posle razgovora sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom, sa kojim imam sjajnu saradnju. Sešćemo, razgovaraćemo, napraviti plan oko dolaska i odlaska igrača i verujem da ćemo uraditi ono što je najbolje za Radnički“, poručio je Lalatović.

Utakmica 18. kola Superlige između Dinama i radničkog igra se sutra od 18 sati.


Komentari
Učitavam...