Džajić: Nadam se novoj evro tituli u narednih desetak godina

332

KOSOVSKA MITROVICA – Crvena zvezda je na pravom putu, radi izvanredno u svim segmentima, očekujem još bolje rezultate narednih sezona i nadam se da je moguće da u narednih desetak godina ponovo postane šampion Evrope, rekao je danas legenda kluba Dragan Džajić studentima na severu Kosova.

„Smatram da će ovaj tim zvezde iz sezone u sezonu praviti dobre rezultate, a kada ćemo biti prvaci Evrope ne mogu da znam, ali živim u nadi da će se to ponovo desiti u narednih desetak godina”, kazao je Džajić u severnoj Kosovskoj Mitrovici gde je razgovarao sa studentima i sportistima sa KiM, a odgovarajući na pitanje da li će crveno-beli moći da ponove uspeh iz 1991. godine.

Prema njegovim rečima, Crvena zvezda je nakon svih nedaća koje su zadesile srpski narod posle razbijanja Jugoslavije došla u situaciju da nije lako napraviti tim koji može da ostvari takav rezultat.

“Zaista je bilo mnogo lepo posle Barija, mislili smo da ćemo uživati u tome i da ćemo nastaviti tako i u sledećim godinama. Međutim, sve ono što se desilo je mnogo poremetilo Zvezdu i ja sam uvek govorio da je Zvezda od svih preduzeća najviše izgubila kada se raspala bivša država”, kazao je Džajić.

On je podsetio da je Zvezda 45 godina posle osnivanja postala prvak Evrope, a bila je i svetski prvak u Tokiju.

Naveo je da su to veliki uspesi i dodao da smatra da bi Zvezda nastavila u tom ritmu, kao i da bi motivisala i druge klubove sa prostora tadašnje Jugoslavije da budu kvalitetniji.

“Što se sada tiče, Crvena zvezda je na pravom putu, radi izvanredno u svim segmentima, zna se ko, šta i kako treba da radi. Zvezda je klub koji od ujutru do uveče razmišlja kako da bude sve bolji i bolji, u ovim uslovima postigla je velike rezultate i mislim da će postizati još bolje”, poručio je Džajić i dodao da je ubeđen u to s obzirom na način na koji se radi u Zvezdi, da se vodi računa o svim detaljima, iako nije lako da se trenutno suprotstavi svim jakim evrospkim klubovima.

(Tanjug)


Komentari
Učitavam...