ZABORAVILA KOLIKO IMA GODINA ILI ŽELELA DA MU NEŠTO PORUČI? Janjušu supruga poslala tortu, jedan detalj sve OSTAVIO BEZ TEKSTA! (VIDEO)

0 105

Bora Santana prvi je primetio ovo na Janjuševoj rođendanskoj torti.

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš danas je proslavio svoj 33. rođendan u rijalitiju “Zadruga”. On je od svoje porodice dobio tortu u obliku košarkaške lopte sa brojem 32 i slikom na kojoj su prikazane spojene ruke Janjuša, njegove supruge Ene i ćerke Krune. Ono što je izazvalo veliko čuđenje ne samo Janjuša, već i njegovih cimera jesu svećice na torti.

Ej, pa ne puni 32, nego 33. Majke mi, puni 33 – prvi je primetio Bora Santana ovaj detalj na torti, a onda su se i svi zadrugari ovome nasmejali.

Ja ne znam što su stavili 32, kada ja punim 33, to mi nije jasno – prokomentarisao je Janjuš.

Janjuš je pored ovog iznenađenja dobio i mnogobrojne čestitke i poklone, a ono što mu je izmamilo suze na oči jeste bilo pismo koje je dobio od svoje supruge i ćerke. Dok su se ostali ukućani veselili zbog njegovog rođendana, on je bio potišten jer nije video svoju ćerku.

Produkcija je želela da ga malo razveseli, pa je pustila i pesme koje on voli privatno da sluša, ali ga ni to nije podiglo, već je sve vreme držao čestitku koju je iscrtala njegova ćerka. Ono što se moglo primetiti da mu je bilo jako teško što ona nije u njegovom krilu, pa su mu glas i ruke podrhtavale.

Ostalo je nejasno zbog čega je Janjuševa supruga na torti stavila pogrešan broj svećica, a ni on sam nije mogao da sakrije čuđenje. Kako je izgledao trenutak kada je primio tortu pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Povezane vesti

Napišite komentar