SVI GA NAPADAJU! Filip IZGUBIO ŽIVCE zbog Marije Ane, pa se posvađao SA NJIMA! (VIDEO)

0 102

Ne mogu da mu pričaju šta da radi!

Mladen Jakovljević, poznatiji kao Đomla Panamera sinoć je izbačen iz rijalitija Zadruga, a za novog vođu imenovao je Jovanu Tomić Matoru. Kada je Jovana preuzela funkciju, ona je dozvolila zadrugarima da kažu svoje mišljenje o tome što je ona novi vođa, ali je to brzo otišlo na drugu stranu.

Naime, Saška Karan i Kija Kockar prokomentarisale su da im je drago što je Đomla ispao, te napale Filipa Đukića što nije odbranio Mariju Anu Smiljanić kada je on napadao. Filip je zbog toga pobesneo, pa je skočio da kaže šta ima:

Lupetate gluposti! Ne znate sve! Naš odnos nije poljuljao Đomla, nego njeni postupci! Ja se nisam upecao na njegove priče o Kopaoniku i to šta radi za pare. Kad su bili novinari, ja sam rekao da znam da ne radi za pare i to me ne dotiče! Dotiče me što je izašla sa mojim bivšim drugarom na splav! Slanje ku*čeva njoj i njeno pozdravljanje sa njim, to neću! Ti treba da se postaviš kao žensko! Kad su bili novinari, pljuvala si me! Ljudi su čuli napolju šta je rečeno! – besneo je Filip.

Jovana je prekinula sastanak, ali se rasprava između Saške, Kije i Filipa nastavila. Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Povezane vesti

Napišite komentar