SAMO JE ČEKAO RAZLOG! Đekson pred svima IZNEO MIŠLJENJE o Mini nakon što ga je PREVARILA, svi ga netremice slušali! (VIDEO)

0 132

Imao je razlog da raskine vezu?

Novi ukućanin rijalitija “Zadruge” Tomislav Panić svojim ulaskom napravio je pravu pometnju. Naime, nakon samo nekoliko minuta provedenih u Beloj kući on je uspeo da posvađa Nemanju Đerić Đeksona i Minu Vrbaški.

Mina i Tomislav su prethodnu noć proveli zajedno u krevetu, ljubeći se, a potom su naočigled svih zadrugara razmenjivali nežnosti. Zbog ovoga su ukućani želeli da popričaju sa Đeksonom i čuju njegovu stranu priče.

Ja sam imao adekvatan razloga da raskinem. Ja sam hteo da se prešaltam sa Jelene na nju. Ona je videla da ja nju neću da je*em i da nisam isti, videla je da sam drugačiji. Ona je naučila mene napamet, posle toliko vremena. Čekao sam adekvatan razlog, prišla je meni, oni su šetali i ona kao “E, što si čudan prema meni”? Brate, ono što smo pričali, smorili smo se – ispričao je Đekson u kakvim je odnosima sa Minom.

Nakon ovoga što im je Đekson ispričao cimeri su ga podržali i izveli zaključak da je ovim postupkom Mina samo naškodila sebi.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Povezane vesti

Napišite komentar