OVO SE JOŠ NIJE DESILO: Novi vođa raspodelio budžet, u Zadruzi MUK! (VIDEO)

0 141

Kako je u tome uspela?

Mladen Jakovljević, poznatiji kao Đomla Panamera, sinoć je napustio Zadrugu, pa je samim tim dobio mogućnost da imenuje novog vođu. Danas smo saznali da je on odlučio da to bude Jovana Tomić Matora, što je ona i očekivala, s obzirom na to da su se najbolje slagali i da se znaju iz spoljnog sveta.

Jedan od glavnih zadataka novog vođe jeste da podeli nedeljni budžet koji Veliki šef šalje za kupovinu stvari potrebnih za svakodnevne potrepštine. To je morala da uradi i Jovana:

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će sada odlučiti ko je koliko novca zaslužio. Prošle nedelje ste kažnjeni smanjenjem budžeta za 500 dinara. Dvanaest zadrugara treba da dobije 1.500 dinara, 12 zadrugara da dobije 2.500 dinara i 12 zadrugara treba da dobije 3.500 dinara. Vođa će odlučiti ko će koliko novca dobiti – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Poznato je da obično dođe do svađe kada je raspodela budžeta u pitanju, te je Matora odmah morala da opravda svoj postupak:

Naravno da ću veliki budžet podeliti sa onima sa kojima sam najbolja, biće oštećeni jedan ili dva zadrugara, ali nadam se da će razumeti, ako su mi prijatelji, što će dobiti srednji budžet – rekla je Jovana i počela da deli novac.

Za promenu, ovog puta nije došlo do svađe tokom raspodele budžeta i svi ukućani su ćutali dok je Jovana davala novac, što se do sada nije desilo, a ko je koliko novca dobio pogledajte u nastavku:

Povezane vesti

Napišite komentar