Predviđa budućnost neobičnom metodom, evo šta kaže za 2018.

258

Britanka Džemima Pekington (61) proriče budućnost veoma neobičnom metodom. Ona je do sada upešno predvidela izlazak Velike Britanije iz Evropske unije i Terezu Mej na položaju britanske premijerke, prenose mediji u regionu.

Tehnika kojom se koristi pri izricanju proročanstava podrazumeva upotrebu špargli. A da li će se nešto dogoditi ili neće određuje smer u kom špargle padnu na sto pošto ih ona baci.

Za ovu 2018. godinu Džemima predviđa da će SAD dovesti svet na ivicu ozbiljnih sukoba, ali vidi i pucanje „bitkoinovog mehura“. U narednih 12 meseci biće više prirodnih katastrofa, zemljotresa i erupcija vulkana, tvrdi ona.

Loše vesti ima i za britansku premijerku Terezu Mej, za koju kaže da će do kraja godine biti zamenjena na toj poziciji. Takođe, predviđa i veliki politički skandal u Velikoj Britaniji.

Ipak, ne izgleda sve baš tako tako crno. Špargle predviđaju i rekordan broj beba u kraljevskoj porodici, kao i po jednog Oskara za britanski film i za britanskog glumca.

Džemima je za prethodnu 2017. godinu imala 11 proročanstava. Od svih, pogodila je osam dok su tri bila pogrešna, što i nije tako loš rezultat.

Pogodila je, između ostaloga, sa će doći do jačanja ekonomije Velike Britanije, uprkos lošim prognozama, kao i da će leto biti jedno od najtoplijih. S druge strane, pogrešila je u predviđanjima da će doći do problema u kraljevskoj porodici, kao i da će druge države slediti primer Bregzita.


Komentari
Učitavam...