Ovo morate znati ako se upuštate u vezu sa Ovnom

150

Ovnovi su prvi znak horoskopa i pustolovnog su duha, a vrlo su i strastveni u svemu što rade. Ali kakvi su u vezama?

Sa Ovnovima uvek znate na čemu ste. Neće se ustručavati da vam udele kompliment ako im se dopadnete, a ako im se nešto ne svidi, očekujte „paljbu“ bez zadrške. Za njih važi poslovica ‘Što na umu, to na drumu’.

Ovnovi će uvek naći nešto pozitivno, čak i onda kada vi to ne možete. Uvek imaju nadu u bolje sutra, a lako će je preneti i na vas.

Tvrdoglavi su i vole izazove. Idu glavom kroz zid da bi rešili ono što je pred njhi postavljeno, jer vole uzbuđenja i ne odustaju dok ne pronađu rešenje.

S Ovnovima je zanimljivo i u krevetu. Više vole da dominiraju nego da budu podređeni, pa vas sa ovim znakom očekuje zanimljiv seksualni život.

Vrlo su egoistične osobe i ako im udarite na ego ili polušate da osporite njihov stav „ja sam najbolji/najbolja“, u sekundi vas čeka paljba.

Brzo im sve dosadi i nemaju strpljenja pa čete ih često videti kako jure na sto strana. Zato i svoje odluke ponekad donose impulsivno. Ali pretežno su spontani i ne vole rutinu, te zato i traže partnera koji može držati korak sa njima.


Komentari
Učitavam...