Nedeljni horoskop (od 19. do 25. marta 2018. godine)

187

OVAN

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju finansija. Na polju ljubavi ne bi trebalo da imate veće brige, uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete u ovoj fazi biti skloni gojenju, pa je važno da pazite na ishranu. Ženski pripadnici ovog znaka mogli bi da očekuju manje probleme sa hormonima.

BIK

Očekuje vas faza u kojoj nećete imati previše volje da se bavite poslovnim obavezama. Kada je u pitanju ljubav, možete biti skloni drami i preterivanju u svađama sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući problemi, negativno raspoloženje, osećaj hroničnog umora i neispavanosti, kao i problemi sa očnim pritiskom, vidom, glavoboljama…

BLIZANCI

Možete da očekujete neke manje promene na poslovnom planu, ali i realizaciju nekih starih planova. Na polju ljubavi očekuje vas konfuzna situacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, cirkulacija vam je slaba tačka, kao i krvotok generalno. Mogući su i problemi sa proširenim venama, oticanjem nogu i viškom vode u organizmu.

RAK

Možete da očekujete da ćete biti prilično opušteni i da vas poslovne obaveze sada neće opterećivati. Novo poznanstvo vam na ljubavnom planu dolazi preko zajedničkih poznanika ili društva. Osećate se generalno dobro, pa na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete neke nove tegobe ili probleme. Imate puno energije u sebi i lepo ste raspoloženi.

LAV

Promena radnog mesta koju planirate već duže vreme može da se desi tokom ovog perioda. Emotivno polje nije sjajno prikazano, moguće je da imate utisak da se partner nekako hladi od vas. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa zubima, pa bi bilo dobro da se u pravo vreme obratite stomatologu. Takođe su moguće i tegobe sa kožom.

DEVICA

Nije povoljan period za putovanje u inostranstvo iako ćete imati veliku želju da odete. Kada je u pitanju ljubav moguće je da imate više od jedne osobe sa kojom biste želeli neka dešavanja. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa jetrom, pazite na holesterol, smanjite ili izbacite unos alkohola i masne hrane. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

VAGA

Ukoliko ste se nadali nekoj uplati ili novčanom dobitku možete da očekujete veoma povoljne okolnosti na tom polju. Na polju ljubavi vas očekuje veoma zanimljiv flert sa jednom osobom. Kada je u pitanju zdravlje vodite računa o reproduktivnim organima, kao i o urinarnom traktu jer su vam to i generalno najlasbije tačke na telu.

ŠKORPIJA

Očekuje vas povoljna faza za realizaciju poslovnih planova ili za neko novo partnerstvo. Na polju ljubavi vlada jako lepa atmosfera sa osobom koju volite. Zdravstveno stanje ne bi trebalo da vam bude loše tokom ove faze. Mogući su manji problemi sa leđima ili kičmom ali uz redovno vežbanje se te tegobe mogu ipak izbeći.

STRELAC

Puno poslovnih obaveza čeka na vas i bićete prilično opterećeni tokom ovog perioda. Kada je u pitanju ljubav imate neke dileme ali će vam partner pomoći da ih rešite. Na polju zdravlja su mogući razni problemi, skloni ste upalama i infekcijama i imunitet vam je značajno oslabljen. Pazite na ishranu, povećajte unos vitamina i tečnosti.

JARAC

Očekuje vas jako povoljna faza za godišnji odmoe ili putovanje jer nemate mnogo poslovnih obaveza. Na polju ljubavi se dešava novo poznanstvo koje će vas ostaviti sasvim bez daha. Kada je u pitanju zdravlje nisu naglašeni značajni problemi. Povremeno možete imati neku prolaznu glavobolju ali nema pokazatelja za ozbiljnije tegobe.

VODOLIJA

Stabilno stanje na poslovnom planu vas raduje. Moguće je da razmišljate i o pokretanju sopstvenog biznisa Na polju ljubavi vas očekuje puno sreće i zadovoljstva ove nedelje. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji stomačni problemi, probava bi mogla da vam bude osetljivija, pa o tome povedite računa. Takođe, čuvajte se prehlade.

RIBE

Uspešno ostvarujete svoje ciljeve vezano za poslovne pregovore koje ste imali u planu. Kada je u pitanju ljubav lako možete da šarmirate osobu koja vam se dopada već neko vreme. Na polju zdravlja vas očekuje nestabilno stanje, pogotovo po pitanju respiratornih organa. Moguće su infekcije i virusna oboljenja, pa je najbolje da se posavetujete sa lekarom.


Komentari
Učitavam...