Nedeljni horoskop (od 12. do 18. marta 2018. godine)

441

OVAN

Očekuje vas vrlo opuštena faza tokom koje nećete imati previše poslovnih obaveza. Na polju ljubavi možete da očekujete zanimljivu atmosferu sa jednim Strelcem. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste gojenju u ovoj fazi malo manje sada pazite na ishranu i samim tim lako dobijate višak kilograma. Povedite računa da barem smanjite unos šećera.

BIK

Moguće je da ste pod nekim pritiskom od strane nadređenih kada je posao u pitanju i da ste zbog toga prilično nezadovoljni. Sa partnerom sada lakše rešavate probleme. Na polju zdravlja vas očekuje ukočenost, problemi sa leđima, kičmom, ne podižite težak teret – čuvajte se kile. Takođe, mogući su problemi sa nedostatkom nekih vitamina i minerala u organizmu.

BLIZANCI

Veoma ste aktivno posvećeni poslovnom planu, a očekuje vas i putovanje u inostranstvo. Kada je u pitanju ljubav, imaćete više od jednog zanimljivog poznanstva. Na polju zdravlja vas očekuje odlično stanje, imaćete mnogo energije u sebi i prijaće vam da budete što aktivniji na svim poljima. Možete da očekujete jako dobar period u kojem nećete imati probleme.

RAK

Pred vama je faza u kojoj ćete se veoma ozbiljno baviti finansijskim pitanjima. Na polju ljubavi vas očekuje veoma zanimljiv flert sa jednom harizmatičnom Vodolijom. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za urinarni trakt, bubrege, bešiku koji su vam sada pogotovo osetljivi. Čuvajte se upala i infekcija.

LAV

Sklapanje novog poslovnog partnerstva može proći jako dobro za vas. Kada je u pitanju ljubavm očekuju vas veoma strastveni trenuci sa Ovnom ili Ribom. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa upalama i bolnim stanjima. Moguće su i neke promene na koži – skloni ste iritacijama. Takođe, povedite računa o povišenoj temperaturi.

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete imati mnogo poslovnih obaveza. Na polju ljubavi imate stabilan odnos sa voljenom osobom i u suštini ne težite nekim većim promenama. Zdravlje bi moglo da oscilira, generalno imate snage ali se mogu javiti hronični problemi sa cirkulacijom, nogama, kostima, zglobovima a trebali biste da povećate i unos vitamina.

VAGA

Možete da očekujete povoljan period tokom kojeg nećete imati previše briga na poslu. Sve protiče mirno. Još uvek imate strah da priđete osobi koja vam se dopada, pogotovo ako je to Jarac. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa tahikardijom, srčani sistem vam je sada osetljiv, kao i grudni koš pa o tome maksimalno treba da vodite računa.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete na polju privatnog posla poželeti neke promene u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav imate osećaj da se hladite od voljene osobe sve više. Na polju zdravlja su mogući problemi sa usporenim, otežanim varenjem ali isto tako i sa pojavom kamena ili peska u mokraćnim putevima. Posetite lekara za svaki slučaj.

STRELAC

Nećete moći da ostvarite neke ideje koje imate jer niste dovoljno precizno odredili poslovnu taktiku. Na ljubavnom polju flertujete sa više njih i niste još za ozbiljnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme sa grlom, sinusima, disajnim putevima, moguća je pojava šlajma, kijavica itd. Posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

JARAC

Priliv novca vam dolazi, kao što ste i planirali a moguće je da se radi i o nekoj većoj sumi. Na polju ljubavi vas očekuje generalno dobra situacija. Kada je u pitanju zdravlje, nema naznaka za veće probleme. Ako ste do sada imali neke tegobe sa štitnom žlezdom ili promenljivim hormonima, onda biste trebali da se sada prekontrolišete.

VODOLIJA

Nemojte da pravite velike poslovne planove jer ih sada nećete ostvariti. Na ljubavnom planu malo preterujete sa dramom i to vašem partneru može da zasmeta. Kada je u pitanju zdravlje, sada ste prilično osetljivi i skloni problemima, a pogotovo vezanim za glavobolju, oči, vrtoglavicu, bolove u predelu čela i slepoočnica.

RIBE

Možete da očekujete opuštenu fazu na poslu, tokom koje se nećete previše naprezati. Kada je u pitanju ljubav niste spremni za pokretanje nove veze sada. Na polju zdravlja vas očekuju vaši hronični problemi sa stopalima, oticanjem nogu- viškom tečnosti u organizmu, kao i sa krvotokom, cirkulacijom ali i osetljivom psihom i snovima.


Komentari
Učitavam...