Nedeljni horoskop (26. 3. 2018 – 1. 4. 2018. godine)

168

OVAN

Povoljan period je pred vama i na poslovnom planu nećete imati većih briga. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa Lavom ili Rakom. Na polju zdravlja generalno nemate predispozicije za veće probleme. Osećate se dobro i imate mnogo energije u sebi. Bavljenje sportom vam prija kao i aktivnosti i vežbanje svaki dan.

BIK

Možete da očekujete uspeh u bavljenju privatnim poslom, veća zarada vam dolazi. Na polju ljubavi imate sasvim stabilno stanje sa osobom koju volite. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su tegobe vezane za varenje, stomak vam je prilično osetljiv kao i probava. Potrudite se da se hranite što laganije, da unosite dovoljno tečnosti i svežeg voća.

BLIZANCI

Pred vama je povoljna faza za sklapanje novih poslovnih ugovora i dogovora. Emotivna situacija je zanimljiva, ulazite u flert sa malo mlađom osobom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa povremenom kijavicom, kašljanjem, a možete da budete skloni i prehladi, virusima, pa je važno da se potrudite da ojačate svoj imunitet.

RAK

Zadovoljni ste jer vam je materijalno stanje dobro i nemate veće brige. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete jako dobar odnos sa voljenom osobom i planiranje zajedničke budućnosti. Na polju zdravlja možete biti skloni manjim tegobama vezanim za vratni predeo i bolove u grlu, pa budite oprezni. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

LAV

Moguće je da nemate dovoljno volje da se bavite poslovnim aktivnostima sada. Na polju ljubavi se dešava mnogo promena koje niste očekivali, ali zaljubljenost vam i te kako prija. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa sinusima, glavoboljom, osetljivim predelom očiju i slepoočnica. Takođe, pazite na oscilacije vezane za pritisak.

DEVICA

Moguće je da nećete moći da ostvarite baš sve ono što ste imali u planu vezano za vaš posao. Kada je u pitanju ljubav, iz daleka posmatrate osobu koja vam se dopada. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa nervozom, nesnicom i nekim negativnim stanjima uma i duha. Potrebno je da nađete način da se relaksirate i da predahnete od svega.

VAGA

Možete da se nadate periodu u kojem nećete biti opterećeni poslom, imaćete mnogo slobodnog vremena. Ljubavna situacija postaje zanimljivija kada jedan prijatelj prizna svoja osećanja prema vama. Na polju zdravlja vas ne očekuju značajni problemi. Pazite na unos magnezijuma i kalcijuma. Generalno nemate veće brige i dobro se osećate u svojoj koži.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete manji napredak na poslovnom planu, sreća je na vašoj strani. Na polju ljubavi imate sve ono što ste uvek želeli – ljubav i sigurnost pored partnera. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa suvom kožom, iritacijama, pojavom alergija ali i sa zubima, kosom, noktima i kostima takođe. Pazite na sebe.

STRELAC

Pomoć vam dolazi kada je najmanje budete očekivali, a vaša sreća može biti vezana za inostranstvo. Ljubavna situacija može da bude uzbudljiva, imate više prilika za flert. Kada se radi o zdravlju, mogući su hronični problemi i aktiviranje slabih tačaka vezanih za kolena, noge, cirkulaciju ali i za povišen holesterol, probleme sa jetrom.

JARAC

Finansijsko stanje vam je sve bolje, zahvaljujući trudu koji ste uložili u prethodnom periodu ali i sreći. Kada je u pitanju ljubav, ljubomorno čuvate voljenu osobu samo za sebe. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za krvotok, debelo crevo ali i urogenitalni trakt. Ako primetite neke tegobe na ovom polju na vreme se javite lekaru.

VODOLIJA

Možete da očekujete priliku da sklopite novo poslovno partnerstvo. Na polju ljubavi vas očekuje veoma povoljan period za to da vezu sa voljenom osobom prenesete na viši nivo. Kada je reč o zdravlju, generalno ne bi trebalo da imate veće probleme. Može da vas prati povremena malaksalost ili osećaj umora, pa se potrudite da više spavate.

RIBE

Pred vama je dobra faza u kojoj ćete imati puno posla, ali i solidnu zaradu. Ljubavno stanje nije onakvo kakvo ste očekivali da će biti, ali još niste spremni za veće promene. Na polju zdravlja su moguće razne tegobe jer vam imunitet sada nije baš najbolji. Proverite krvnu sliku i pazite na unos gvožđa. Posetite lekara ako osećate neke tegobe.


Komentari
Učitavam...