„Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“ na prvoj poziciji

142

Na prvom mestu liste najgledanijih ove nedelje našao se novi film reditelja i scenariste Tajlera Perija „Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“. To je deseti film iz serijala „Medea“ i nastavak filma iz 2016. godine „Boo! A Madea Halloween“. Brajanova ćerka Tifani, koja je napunila 18 godina, odlazi na zabavu u kamp koji opsedaju duhovi. Grupa koju čine Madea, Bam, Heti i Džo mora da se bori za svoje živote kada čudovišta, goblini i ostali stvorovi budu oslobođeni.

Na drugom mestu liste našao se film „Geostorm“, koji se prikazuje i u domaćim bioskopima. Na trećem mestu našao se još jedan horor film, što i ne čudi budući da se približava veliki američki praznik „Noć veštica“. U filmu „Srećan dan smrti“ („Happy Death Day“) studentkinja jednog koledža mora iznova i iznova da proživljava dan svog ubistva, u petlji koja će se završiti tek kad otkrije pravi identitet svog ubice.

Posle debitantskog vikenda na prvom mestu liste ove nedelje film „Blejd Raner 2049“ („Blade Runner 2049“) reditelja Denisa Vilneva (Denis Villeneuve), pao je na 4. mesto liste.

Na petom mestu liste našao se film „Najhrabriji“ („Only the Brave“) sa Džošom Brolinom (Josh Brolin) i Džefom Bridžisom (Jeff Bridges) u glavnim ulogama. Film se bazira na istinitoj priči o grupi elitnih vatrogasaca koja rizikuje sve da zaštiti grad od istorijskog požara. Na 6. mestu liste našao se film „The Foreigner“ reditelja Martina Kembela (Martin Campbell) sa Džeki Čenom (Jackie Chan) i Pirsom Brosnanom (Pierce Brosnan) u glavnim ulogama. Film se bazira na romanu „The Chinaman“ iz 1992. godine Stivena Ledera (Stephen Leather). Skromni biznismen sa skrivenom prošlošću traži pravdu kad njegova ćerka biva ubijena u terorističkom aktu. On biva uvučen u igru mačke i miša sa zvaničnikom britanske vlade, čija prošlost može voditi do identiteta ubica.

Horor triler Endija Mjusketija, zasnovan na istoimenom romanu Stivena Kinga „To“ („It“) nalazi se na 7. mestu najgledanijih filmova u Americi i takođe se sa uspehom prikazuje i u domaćim bioskopima. Na 8. mestu liste našao se film „Sneško“ („The Snowman“) koji se sa uspehom prikazije i u domaćim bioskopima.

Na 9. mestu liste nalazi se film – „Beri Sil – Američki original“ („American Made“). Na poslednjem mestu liste nalazi se film „Kingsman: Zlatni krug“ („Kingsman: The Golden Circle“).

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (20-22) oktobra meseca:

„Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“
„Geostorm“ („Geostorm“)
„Srećan dan smrti“ („Happy Death Day“)
„Blejd Raner 2049“ („Blade Runner 2049“)
„Najhrabriji“ („Only the Brave“)
„The Foreigner“
„To“ („It“)
„Sneško“ („The Snowman“)
„Beri Sil – Američki original“ („American Made“)
„Kingsman: Zlatni krug“ („Kingsman: The Golden Circle“)

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.


Komentari
Učitavam...