„Tor – Ragnarok“ ponovo na prvoj poziciji (video)

236

Na prvom mestu liste najgledanijih i ove nedelje našao se film „Tor – Ragnarok“ („Thor: Ragnarok“) Taike Vaititija (Taika Waititi). sa Krisom Hemsvortom (Chris Hemsworth) u glavnoj ulozi.

Na drugom mestu liste našao se film „Stig’o ćale 2“ („Daddy’s Home 2“), koji u domaće bioskope stiže 22. novembra. U nastavku svetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Valberg) i očuh (Vil Farel) udružili su snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos biće pred velikim izazovom kada Dastijev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bredov preemotivni tata, Ded (Džon Litgou) stignu, taman na vreme da praznike pretvore u opšti haos.

Na trećem mestu liste debitovao je film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ („Murder on the Orient Express“) koji se sa uspehom prikazuje i u domaćim bioskopima. Glavne uloge u filmu tumače Kenet Brana (Kenneth Branagh), Penelopi Kruz (Penelope Cruz), Džoni Dep (Johnny Depp), Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer), Džudi Denč (Judi Dench).

Na četvrtom mestu liste našao se film „Opasne mame 2: Božić“ („A Bad Moms Christmas“) nastavak velikog bioskopskog hita „Opasne mame“, koji su napisali i režirali Džon Lukas (Jon Lucas) i Skot Mur (Scott Moore), odgovorni za kultnu komediju „Mamurluk“.

Na petom mestu liste našao se film „Slagalica strave 8“ („Jigsaw“) osmi nastavak najuspešnijeg horor serijala, pod nazivom „Džigsou“. Novi film reditelja i scenariste Tajlera Perija „Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“ našao se na šestom mestu liste ove nedelje.

Na sedmom mestu liste našao se film „Geostorm“, koji se prikazuje i u domaćim bioskopima. Na osmom mestu liste ove nedelje našao se film „Blejd Raner 2049“ („Blade Runner 2049“) reditelja Denisa Vilneva (Denis Villeneuve).

Na devetom mestu liste našao se film „Srećan dan smrti“ („Happy Death Day“) u kom studentkinja jednog koledža mora iznova i iznova da proživljava dan svog ubistva, u petlji koja će se završiti tek kad otkrije pravi identitet svog ubice.

Na desetom mestu liste našao se i poslednji debitant za ovu nedelju film „Lady Bird“. Film donosi priču o avanturama jedne devojke koja živi u Severnoj Kaliforniji u toku jedne godine. U glavnoj ulozi je Sirše Ronan (Saoirse Ronan).

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za drugi vikend (10-12.) novembra meseca:

„Tor – Ragnarok“(„Thor: Ragnarok“)
„Stig’o ćale 2“ („Daddy’s Home 2“)
„Opasne mame 2: Božić“ („A Bad Moms Christmas“)
„Let There Be Light“
„Slagalica strave: Zaostavština“ („Jigsaw“)
„Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“
„Geostorm“ („Geostorm“)
„Blejd Raner 2049“ („Blade Runner 2049“)
„Srećan dan smrti“ („Happy Death Day“)
„Lady Bird“

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.


Komentari
Učitavam...