Top-lista filmova za prvi vikend u oktobru

223

Na prvom mestu ove nedelje ponovo se našao film „Kingsman: Zlatni krug“ („Kingsman: The Golden Circle“), koji se sa uspehom prikazuje i u domaćim bioskopima.

Horor triler Endija Mjusketija, zasnovan na istoimenom romanu Stivena Kinga „To“ („It“) nalazi se na drugom mestu najgledanijih filmova u Americi i takođe se sa uspehom prikazuje i u domaćim bioskopima.

Na trećem mestu liste nalazi se film koji se od kraja avgusta prikazuje u domaćim bioskopima – „Beri Sil – Američki original“ („American Made“). Reč je o trileru Daga Limana sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi koji donosi priču o neverovatnim (i istinitim) poduhvatima Berija Sila, prevaranta i pilota kog iznenada regrutuje CIA da vodi jednu od najvećih tajnih operacija u američkoj istoriji.

Na četvrtom mestu liste je još jedan film koji se sa uspehom prikazuje u domaćim bioskopima, animirani film „Lego Nindžago film 3D“ („The LEGO Ninjago Movie“).

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za prvi vikend (29. 9.- 1. 10.) oktobra meseca:

„Kingsman: Zlatni krug“ („Kingsman: The Golden Circle“)
„To“ („It“)
„Beri Sil – Američki original“ („American Made“)
„Lego Nindžago film 3D“ („The LEGO Ninjago Movie“)
„Tanka linija smrti“(„Flatliners“)
„Battle of the Sexes“
„Američki plaćenik“(„American Assassin“)
„Ponovo kod kuće“ („Home Again“)
„Til Death Do Us Part“
„Mama!“(„Mother!“)

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.


Komentari
Učitavam...