„Liga pravde“ na prvoj poziciji (video)

197

Na prvom mestu liste najgledanijih ove nedelje našao se film „Liga pravde („Justice League“) koji se sa uspehom prikazuje u domaćim bioskopima. Betmen i Supermen formiraju tim kada svetu počinje da preti novi negativac – Darksajd. On ima moć koja bi mogla da uništi celu galaksiju. Brus Vejn moraće da pretraži ceo svet kako bi našao ljude dovoljno snažne da se bore protiv ovakvog protivnika. Ovaj naučnofantastični film režirao je Zek Snajder, a po scenariju Krisa Terija i Džosa Vidona na osnovu istoimenog stripa. Producenti filma su Čarls Roven, Debora Snajder, Džon Berg i Džof Džons. Muziku su komponovali Džanki Iks-El i Deni Elfman. Sjajnu glumačku ekipu čine: Ben Aflek, Henri Kavil, Gal Gadot, Džejson Momoa, Ezra Miler, Rej Fišer, Kiran Hinds, Ejmi Adams, Vilem Dafo, Džesi Ajzenberg, Džeremi Ajrons, Dajana Lejn, Koni Nilsen i Dž. K. Simons.

Na drugom mestu liste našao se film „Čudo“ („Wonder“) koji se takođe sa uspehom prikazuje u domaćim bioskopima. Ovo je jedna topla priča inspirisana istoimenim bestselerom Njujork Tajmsa „Čudo“, u kojoj glavne uloge tumače Džulija Roberts, Džejkob Trembli i Oven Vilson.

Na trećem mestu liste našao se film „Tor – Ragnarok“ („Thor: Ragnarok“) Taike Vaititija (Taika Waititi). sa Krisom Hemsvortom (Chris Hemsworth) u naslovnoj ulozi.

Na četvrtom mestu liste našao se film „Stig’o ćale 2“ („Daddy’s Home 2“) koji se prikazuje i u domaćim bioskopima. U nastavku svetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Valberg) i očuh (Vil Farel) udružili su snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos biće pred velikim izazovom kada Dastijev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bredov preemotivni tata, Ded (Džon Litgou) stignu, taman na vreme da praznike pretvore u opšti haos.

Na petom mestu liste našao se film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ („Murder on the Orient Express“) koji se prikazuje i u domaćim bioskopima. Glavne uloge u filmu tumače Kenet Brana (Kenneth Branagh), Penelopi Kruz (Penelope Cruz), Džoni Dep (Johnny Depp), Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer), Džudi Denč (Judi Dench).

Na šestom mestu liste našao se animirani film „The Star“. Mali, ali hrabar magarac i njegovi životinjski prijatelji postaju neočekivani heroji prvog Božića. Na sedmom mestu liste našao se film „Opasne mame 2: Božić“ („A Bad Moms Christmas“) nastavak velikog bioskopskog hita „Opasne mame“, koji su napisali i režirali Džon Lukas (Jon Lucas) i Skot Mur (Scott Moore), odgovorni za kultnu komediju „Mamurluk“.

Na osmom mestu liste našao se i prošlonedeljni debitant film „Lady Bird“. Film donosi priču o avanturama jedne devojke koja živi u Severnoj Kaliforniji u toku jedne godine. U glavnoj ulozi je Sirša Ronan (Saoirse Ronan). Na devetom mestu liste debitovao je film „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“ sa Fransis Mekdormand (Frances McDormand), Vudijem Harelsonom (Woody Harrelson) i Semom Rokvelom (Sam Rockwell). U ovoj mračnoj komičnoj drami, majka lično tera lokalne vlasti da reše ubistvo njene kćeri, kada ovi omanu u hvatanju krivca.

Na desetom mestu liste našao se film „Slagalica strave 8“ („Jigsaw“), osmi nastavak najuspešnijeg horor serijala, pod nazivom „Džigsou“.

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (17-19) novembra meseca:

„Liga pravde („Justice League“)
„Čudo“ („Wonder“)
„Tor – Ragnarok“(„Thor: Ragnarok“)
„Stig’o ćale 2“ („Daddy’s Home 2“)
„Ubistvo u Orijent ekspresu“ („Murder on the Orient Express“)
„The Star“
„Opasne mame 2: Božić“ („A Bad Moms Christmas“)
„Lady Bird“
„Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“
„Slagalica strave: Zaostavština“ („Jigsaw“)

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.


Komentari
Učitavam...