„Kingsman: Zlatni krug“ na prvoj poziciji

210

Na prvom mestu ove nedelje našao se film „Kingsman: Zlatni krug“ koji se sa uspehom prikazuje i u domaćim bioskopima. Film iz 2015. godine uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Stejtsmen, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

U glavnim ulogama su Teron Edžerton (Taron Egerton) i Kolin Firt (Colin Firth), a njima se pridružuju Džulijen Mur (Julianne Moore), Čening Tejtum (Channing Tatum), Hali Beri (Halle Berry), Pedro Paskal (Pedro Pascal), Brus Grinvud (Bruce Greenwood), Emili Votson (Emily Watson), Mark Strong (Mark Strong ), Džef Bridžis (Jeff Bridges), Vini Džouns, Majkl Gambon (Michael Gambon) i Elton Džon (Elton John). Režiju potpisuje Metju Von (Matthew Vaughn).

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za poslednji vikend (22-24) septembra meseca:

„Kingsman: Zlatni krug“ („Kingsman: The Golden Circle“)
„To“ („It“)
„Lego Nindžago film 3D“ („The LEGO Ninjago Movie“)
„American Assassin“
„Ponovo kod kuće“ („Home Again“)
„Mother!“
„Zahtev za prijateljstvo“ („Friend Request“)
„Mafijaški telohranitelj“ („The Hitman’s Bodyguard“)
„Stronger“
„Wind River“
Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.


Komentari
Učitavam...