Led (video)

158

Žanr: drama, mjuzikl, romansa
Trajanje: 113 min

Glavne uloge:
Mariya Aronova, Vilen Babichev, Maksim Belborodov, Alexander Petrov, Miloš Biković
Scenario:
Oleg Malovichko, Andrey Zolotarev
Režija:
Oleg Trofim

SINOPSIS

Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

O FILMU

Inspirisan istinitim događajima, “Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica.

Povodom rezultata koji može da se meri i sa brojem gledalaca određenih blokbastera u Srbiji, Miloš Biković je izjavio: “Činjenica da je film gledaniji od holivudskih blokbastera je dokaz da se ruska kinematografija uspešno takmiči sa Holivudom iako su im budžeti manji za jednu nulu”, i dodao, “Prisustvo duše i topline je nešto čime ovaj film pleni i dopire do srca gledalaca. Savetujem svima koji ga još uvek nisu pogledali da učine to što pre i uvere se zašto je baš ovaj film trenutno najgledaniji.”

Oficijelni sajt:Lyod (2018)

Premijera: 7. mart 2018. godine


Komentari
Učitavam...