Skyscraper left
Skyscraper right

Šampion RUR Dota 2 lige je Team Mischievous

0 120

Team Mischievous je osvojio prvo izdanje RUR Dota 2 lige pobedom od 3:0 nad ekipom “Randomaši” (3D Esports) u velikom finalu.

Team Mischievous je osvojio prvo izdanje RUR Dota 2 lige pobedom od 3:0 nad ekipom “Randomaši” (3D Esports) u velikom finalu.

Tokom čitavog trajanja lige Team Mischievous je izgubio samo jedan meč, upravo od Randomaša u winner’s bracket finalu, ali kada je došlo do odluke o tome ko je šampion lige, nisu dopustili nikakva iznenađenja. Dobrom igrom, ali i pikovima su dominantno završili sve tri partije.

U prvom meču je između podjednakih pikova oba tima presudna bila borba u ranoj fazi igre gde odluka da se ne posvete borbi u punom sastavu previše košta Randomaše i posle izgubljene kontrole nad mapom, oni gube potencijal da se odbrane od napada Team Mischievous.

U drugom meču prave borbe nije ni bilo, pik Team Mischievous je bio prava paklena mašina, zasnovana na Clockwerkovoj kontroli i ogromnom damage koji je njihov pik radio.

U trećem meču obe ekipe pokušavaju da prevare protivnika u pik fazi, gde Randomaši uzimaju zaista sjajan Bone Fletcher pik, ali posle dobrog starta, pod mentalnim pritiskom zaostatka 2:0 ne uspevaju da iznesu meč do kraja, a ove trzavice Team Mischievous nije propustio da kazni za konačnih 3:0.

Što se nagradnog fonda tiče, raspodela izgleda ovako:

Team Mischievous 5x http://computerlandshop.rs/slusalice/glaucus-h501-gaming-headset.html +32 000 dinara
Randomaši 5x http://computerlandshop.rs/tastature/vajra–amp-centrophorus-set-s101.html +8 000 dinara
Good Game 5x http://computerlandshop.rs/misevi/nemeanlion-m602-gaming-mouse.html

Ekipe učesnice finala su obezbedile i učešće na Reboot Infogamer Dota 2 turniru u Zagrebu gde će se četiri ekipe boriti za nagradni fond od oko 3000EUR. Ekipa Randomaši će tamo nastupiti pod punim pokrićem organizacije i sa imenom 3D-Esports. Oni su tokom lige uz manje i više trzavica pronašli svoju novu postavu, a završiti u finalu lige dok radite simultane probe za tim je sigurno vredno priznanja.

Dodatne detalje o RUR Dota 2 ligi možete pronaći na KlanRUR-u.

Leave A Reply

Your email address will not be published.