Skyscraper left
Skyscraper right

Dota 2 – Rusi napadaju Katowice

0 136

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Što se konkretno ovog Majora tiče, pozivi su uručeni ekipama Liquid, Secret, Virtus.Pro, Newbee, Evil Genuises, Mineski, Vici Gaming i Natus Vincere. Izgleda da organizatori ovosezonskih ESL turnira imaju svoje favorite, pa je tako direktni poziv za ovaj Major dobilo 7 od 8 direktnih učesnika ESL Genting Minora (koji se održava od 23-28. januara). Jedini izuzetak je SEA predstavnik, Fnatic, koji je zamijenjenCIS predstavnikom – ekipom Natus Vincere.

Ova odluka bi trebala da donese izuzetno interesantnu borbu u navedenim regijama (SEA i CIS). Fnatic će tako morati da prođe kroz pakao kvalifikacija, dok sa druge strane CIS scena postaje itekako zanimljiva. Sada Na’vi i VP nijesu tu da dominiraju kvalifikacijama, što ostavlja prostora ekipama Empire, Team Spiriti Vega Squadron da dokažu da su vrijedne Major završnice.

Kada smo već kod kvalifikacija za drugi Major u 2018. godini – početak je zakazan za 6. januar i trajaće do 12. januara, kada ćemo saznati ime poslednjeg pobjednika regionalnih kvalifikacija.

Leave A Reply

Your email address will not be published.